Iklan sudah

Thursday, 4 December 2014

Lee Min Ho.....




Lee Min Ho

Hello everyone, da lame sgt x update bolg nie, apa hal aku nie...hohoho, nk cerita skit, wei lau korang stress tahap gaban la kn, so nk ajar skit cam mana cara nk bg hilang stress korang tu....korang tatap la gambar mamat korea hensem nie, mesti cair meleleh, hehehe, aku ske la nk tgk lee min ho nie, kasi ilang skit serabut otak aku nie, bagi aku jadi la, korang lau x ske korea tatap la gmbr sape2 pon kasi korang sejuk :P 

Cerita bab lee min ho nie, cewah, aku nk shared skit kat korang, cuba la wei tgk cerita dye contohnya Boys over Flower ke, city hunter ke, personal taste ke n latest nie the heirs tu, wah aku gerenti lepas tu korang akan simpan gmbr dye dlm phone korang.... trust me, i dh pon rasa, siap mimpi lagi wei.... bkn susah pon...tgk jelah...ske xske belakang kira la wei....tp tipu la kn x minat korea...werrrkkk penipu... hohoho k lah, chow dlu, t aku story sal running man ye :)