Iklan sudah

Monday, 16 April 2012

Nak Balik Dah....

Salam uolss....
Penat, the story for today!!!
Minggu nie jadual effa padat sesangat....
Aduh....nk layan movie pon xde masa...apa lg nk ber"story" dalam my dear blog nie.....

Back to cerita.....
Minggu nie minggu terakhir di Shah Alam....
hehehehehehehe....Gimik jer...bkn dah habis belajar pon...cuma x sabar nk cuti midTerm.....Mana tak nya dh hampir sebulan lebih x balik nie.....betapa rindu kg halaman sesangat.....


Gambar Sekadar Hiasan

Rindu sangat nk melepak tepi pantai dengan sepupu sepapat...hehehehehhe... Maklumla rumah effa dekat je dengan pantai.....Deru angin pantai laut china selatan menyapai telinga......aduh best sangat... apa lagi kalau dapat berkelah tepi pantai.... makan nasi lauk ikan singgang dengan budu n ikan bakar dalam daun pisang sambil menghadap laut.... mau terangkat semua.... sedapnya....
Rindu masakan mak!!!!! Nak Balik!!!! xsabar nk abiskan minggu nie......Apa boleh buat...jauh dari family nie kena kuatkn mental n fizikal...kalau x selalu la homesick!!!!

ok lah uolss....
tu jelah nk bercerita...x sabar sangat nk balik....nk siapkan apa yang perlu disiapan di bumi selangor nie....sebelum keberangkatan BETA ke Terengganu.... gombate!!!!!

No comments:

Post a Comment